Geplaatst op: 14 juni 2024

Na het succes van eerdere projecten blijft het Havenkwartier in ontwikkeling. Op donderdag 27 juni a.s. gaat de eerste fase van Havenkade Blauwestad in verkoop, met appartementengebouw De Reder. Dit woongebouw telt 15 comfortabele en duurzame appartementen, met op de begane grond ruimte voor commerciële voorzieningen.

Maritiem wonen aan de kade

De appartementen variëren qua grootte van circa 70 m2 tot circa 113 m2 met prijzen vanaf € 324.950 vrij op naam. Alle appartementen zijn voorzien van een fijn balkon of dakterras met een fraai uitzicht. Verder beschikken ze over een individuele berging met een aansluitpunt voor een e-bike. Je auto parkeer je op het naastgelegen parkeerterrein. 

Officiële start verkoop

Zie jij jezelf al wonen in een comfortabel appartement aan de jachthaven van het Oldambtmeer in Het Havenkwartier? Kom dan op donderdag 27 juni naar de start verkoop van 16.30 tot 18.00 uur op het Projectbureau Blauwestad. Projectontwikkelaar Geveke en verkopend makelaars Makelaardij Van der Veen, Schreuder Makelaars en Boekholt Nieuwbouwspecialist ontvangen je graag.

Kijk voor meer informatie over dit project op: www.hethavenkwartier.nl

Ander nieuws.

  • Betoverend slot Waterbei-festival

    Geplaatst op: 3 september 2024

    Duizenden mensen hebben afgelopen zaterdagavond weer genoten van de afsluiting van straattheaterfestival Waterbei in Blauwestad. Het Franse theatergezelschap Compagnie Remue Ménage speelde haar voorstelling La Belle Illusion op het evenemententerrein bij de Wilgenborg... Lees verder

  • Waterbei komt opnieuw naar Blauwestad

    Geplaatst op: 29 juli 2024

    Het straattheaterfestival Waterbei komt voor het derde jaar op rij naar Blauwestad. Op zaterdag 31 augustus sluit de Franse theatergroep Compagnie Remue Ménage het festival af met de theatervoorstelling La Belle Illusion. Aansluitend... Lees verder